Home » Forum
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Thumbnails Not Displaying

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Thumbnails Not Displaying

    Hi. I'm not sure what I've missed. My search results display a small line where the thumbnail should be. My thumbnails reside in a folder in the directory that holds zoom and I have tried it in the directory level above that. Thumbnail file names are numbers that match original display image names and associated text. I upload my site files to www/html and zoom resides in www/html/html
    Can anyone please tell me why they don't display? an example results page link below.
    http://www.jaysmodels.com.au/html/search.php?zoom_query=xp+ford&zoom_per_page=10&zoo m_and=0&zoom_sort=0
    look forward to some suggestions.
    cheers
    Ron Smith

  • #2
    I had a look at your site.

    For this page,
    http://www.jaysmodels.com.au/html/trax_ford.html
    you have setup thumbnails to be at, for example, this URL,
    http://www.jaysmodels.com.au/html/thumbnails/trax_fordth.jpg

    But there is no JPG file at this URL. It is just a broken link.
    So you get no thumbnail image.

    So you either need to move the images into this thumbnails folder. Or change the Zoom configuration to point to wherever the images really are.

    Comment

    Working...
    X